Nachtmodus

MDT Sport

Projectleider

MDT Sport staat voor Maatschappelijke Dienst Tijd Sport. Het is een programma waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen in de omgeving van sport/van een club.

MDT Sport is een landelijk programma vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met de sportbonden KNVB (Voetbal), KNLTB (Tennis), KNKV (Korfbal) en Nevobo (Volleybal).

Start MDT Sport

Vanuit een subsidie aanvraag hebben we MDT Sport herschreven en bruikbaar gemaakt tot een inzetbaar project voor de jongeren en clubs.
Kijk eens op www.mdtsport.nl

Projectteam en resultaat

Vanuit een projectorganisatie met per bond een bondsco√∂rdinator gaf ik leiding aan de inhoud en voortgang van het project. Ik geloof erg in de kracht van jongeren en als clubs zich daar nu (al) voor inzetten, dit in de toekomst helpt bij het behouden van jongeren en inzet van de jongeren als ‘vrijwilliger’ van de club.

Resultaat; er worden jongeren opgeleid tot trainer en daarbij direct ingezet bij de clubs.

Er is hier nog veel meer uit te halen en wordt hopelijk vervolgd.

Quote

  • Ik heb prettig met Michel samengewerkt. Hij was enthousiast en hield het team goed bij elkaar om de juiste vervolgstappen te kunnen zetten. In het project zaten een paar tegenslagen, maar Michel bleef positief en zette keer op keer de schouders eronder.
    Marsha Riga (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond)